Hvad er Kooperativet?

 

 

Feldballe a.m.b.a. ejer og er motoren bag det nye mødested Kooperativet, der ligger på Ebeltoftvej 54 i Feldballe. Kooperativet er stedet, hvor du sammen med andre medborgere fra Feldballe og omegn kan lave fælles bestilling af dagligvarer, har mulighed for afhentning af dine apotekervarer, dine pakker og lign. Kooperativet er også stedet, hvor du kan finde varer, der er produceret lokalt – og det er vores ambition at Kooperativet også er rammen for lokale markedsdage.

Kooperativet er et udstillingsvindue for lokale foreninger, erhvervsdrivende og producenter og et mødested, hvor vi ser hinanden på tværs af byen og oplandet. Kooperativet har skabt rum til at mødes – det er stedet, der giver plads til at kunne mødes i fællesskab. Det er det fælles sted, hvor vi hjælper hinanden med dét vi kan deles om i hverdagen.

Kooperativet er stedet, som samler byens kræfter, understøtter fællesskabets sociale kit og bæredygtigheden i Feldballe som landsby.

Derfor ejer borgere i Feldballe og omegn, Feldballe a.m.b.a. sammen i et andelsselskab. Som andelshaver i Feldballe a.m.b.a., får du økonomisk fordel gennem abonnementsordninger og gode tilbud og du har indflydelse i Feldballe a.m.b.a. ved at deltage i den årlige generalforsamling. Dér kan du også stille op til bestyrelsen. Det er altid muligt melde sig ind i Feldballe a.m.b.a. Læs vedtægterne og se om det er noget for dig.

Du er så velkommen!

Køb en andel af Kooperativet allerede i dag

Køb andel