Hvad er Kooperativet?

 

 

Feldballes nye købmand “Kooperativet” er et andelsselskab, der drives af Feldballe a.m.b.a. Butikken har til huse i Købmandsgården på Ebeltoftvej 54, 8410 Rønde. Kooperativet er stedet, hvor du både kan finde varer fra Coop og varer, der er produceret lokalt. Fra september 2022 vil du kunne afhente dine GLS-pakker hos os.

Ud over salg af dagligvarer fungerer Kooperativet som et udstillingsvindue for lokale foreninger, erhvervsdrivende og producenter. Butikken er også et mødested, hvor vi ser og møder hinanden på tværs af byen og oplandet. 

Kooperativet er desuden, sammen med de andre butikker i Købmandsgården, rammen for lokale markedsdage, blandt andet Høstmarked i august.

Vi arbejder på, at Kooperativet bliver stedet, hvor du kan hente dine on-line bestillinger af dagligvarer fra Coop og hvor du har mulighed for, at afhente dine apotekervarer. Vi arbejder også på, at lave en cafe, hvor man kan mødes til en kop kaffe.

Feldballe a.m.b.a. drives som et andelsselskab, der ejes af borgere i Feldballe og omegn. Som andelshaver kan du deltage i den årlige generalforsamling og du har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Læs vedtægterne og se om det er noget for dig.

Vi glæder os til at se dig!

Køb en andel af Kooperativet allerede i dag

Køb andel