Hvad er Kooperativet?

 

 

Feldballes nye købmand “Kooperativet” er et andelsselskab, der drives af Feldballe a.m.b.a. Butikken har til huse i Købmandsgården på Ebeltoftvej 54, 8410 Rønde. Kooperativet er stedet, hvor du både kan finde varer fra Coop og varer, der er produceret lokalt. Du kan også købe håndkøbsmedicin samt sende og hente dine pakker fra Dao og GLS.

Kooperativet fungerer også som et udstillingsvindue for lokale foreninger, erhvervsdrivende og producenter. Butikken er også et mødested, hvor vi ser og møder hinanden på tværs af byen og oplandet. Du kan købe kaffe og der er et caféhjørne.

Kooperativet er desuden, sammen med de de andre butikker i Købmandsgården, Duo Bageri og Kalø Whiskey og Vin, rammen for lokale markedsdage. Disse bliver bl.a. annonceret i vores Facebookside og på Instagram.

Feldballe a.m.b.a. drives som et andelsselskab, der ejes af borgere i Feldballe og omegn. Som andelshaver kan du deltage i den årlige generalforsamling og du har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Læs vedtægterne og se om det er noget for dig. Kontakt vores kasserer, hvis du ønsker at købe en andel i Feldballe a.m.b.a.

Vi glæder os til at se dig!