Ny måde at lave butik på

 

Vi er en ny måde at tænke handel af dagligvarer

Vi bringer lokalsamfundet tættere på de lokale leverandører

Opskriften er simpel: Et stærkt lokalsamfund, et overvældende stort udbud af lokale erhvervsdrivende med fokus på dagligvarer af høj kvalitet, et samarbejde med Coop, en fysisk butik og en digital platform der binder det hele sammen

 

     

I butikken sætter vi især fokus på de lokale producenter på Djursland

Colombani

Colombani ligger Ebeltoft og ejes af Jesper og Natascha Gyldendahl Colombani. Firmaet blev grundlagt i 2016 efter en tur til Andalusien og mødet med spansk økologisk olivenolie af den fineste kvalitet. I dag sælger Colombani ud over olivenolie også eddiker, tørrede nødder, kaffe, te, krydderier, tørrede frø og frugt samt granola. 

Trustrupgård

Trustrupgård ligger i Trustrup på vejen mod Grenå. Så bliver det nok ikke mere lokalt og bæredygtigt!

Trustrupgård leverer årstidens friske biodynamiske grønsager og æg til butikken af den højeste kvalitet. Desuden har Trustrupgård den mest fantastiske honning som er en af favoritterne hos Kooperativets kunder.

Besøg deres Facebookside her

Rydalsgård Økologisk Okseopdræt

På Rydalsgaard producerer de økologisk og smagfuldt kvalitetskød af Angus kødkvæg. Dyrene afgræsser gårdens marker og enge året rundt. Kalvene går sammen med moderen i minimum 8 måneder,  og som ungdyr opfedes de med græs og korn fra gårdens enge ud mod Randers Fjord. Når de er klar til slagtning aflives de uden stress på marken.

Besøg deres hjemmeside her

Mols Kafferisteri

Mols Kafferisteri ligger ved Femmøller Strand og har specialiseret sig i at købe kaffe fra Sydindien siden 2010. De samarbejder direkte med plantagerne, som de selv har besøgt. Mols Kafferisteri rister selv bønnerne i Femmøller, når vi bestiller kaffen. Den er derfor helt frisk, når den ankommer til butikken. Samtidig er transporten bæredygtig på grund af den korte afstand.

Besøg deres hjemmeside her

Seasalt

Seasalt ligger i Knebel og sælger produkter til økologisk vask, afkalkning og rengøring. Produkterne er effektive og så skånsomme for miljøet, som pt. muligt og du kan derfor bruge dem med god samvittighed.

I Kooperativet indkøber vi produkterne i store dunke, kan du genfylde din emballage og derved være med til at spare miljøet for plasticaffald.

Besøg deres hjemmeside her

Økomølleriet / Kragegaarden

Økomølleriet har til huse i Kragegården få kilometer fra Ferritslev på Fyn. Her maler de melet og forarbejder det efter gamle håndværkstraditioner ved hjælp af gamle stenkværne, valser og sigter. Kornet males fem gange for at få et optimalt udbytte og en bagemæssig kvalitet i top. I Kooperativet har vi et stort udvalg af mel, gryn og kerner fra mølleriet.

Besøg deres hjemmeside her

JORDISK

JORDISK er et økologisk jordbrug der har til huse ved nær Jernhatten nordøst for Ebeltoft. JORDISK skaber fermenterede produkter – særligt krauts – og arrangerer events og workshops, hvor deltagere kan lære om og eksperimentere med jordbearbejdning, dyrkning af økologiske grøntsager og vild fermentering. I Kooperativet finder du deres krauts i kølerummet.

Besøg deres hjemmeside her

Rømer Vegan

Rømer Vegan ligger i Vrinners og tilbyder en serie af økologiske, plantebaserede produkter. Alt fremstilles fra bunden af friske økologiske grøntsager som svampe, gulerødder, rødbeder, løg, selleri, Wakame tang samt tørrede bælgfrugter – og naturligvis et generøst drys af spændende krydderier.

Rømer Vegan er bæredygtige ingredienser og miljøvenlig emballage.

Besøg deres hjemmeside her

Gothenborg

I det smukke midtjylland ligger den økologiske gårdbutik og gård Gothenborg. Her finder du en verden af økologisk fjerkræ, ænder, skovkyllinger, gæs og kalkuner.

I Kooperativet kan du købe Gothenborgs økologiske kyllinger, som du finder i fryseskabet sammen med kødet fra Rydalsgård. 

Besøg deres hjemmeside her

Horseborg Økoblomster

Horseborg Økoblomster ligger nær Hyllested Skovgårde på det østligste Djursland. Det er et lille permakulturlandbrug med plantesalg og selvpluk fra marker med havudsigt og sommeridyl. 

I kooperativet kan du bestille en sæsonbestemt buket blomster fra Horseborg til levering om onsdagen.

Besøg deres Facebookside her

Småkageriet

Småkageriet ligger i Ugelbølle og er et mindre bageri der hylder den gode smag, den høje kvalitet og det stolte håndværk. Mange af Småkageriets opskrifter er gået i arv gennem generationer, samtidig med at  de også eksperimenterer med nye smags-sammensætninger, leger med ingredienser og lader sig inspirere af tidens trends. Ved at lade en lille småkage blive en stor smagsoplevelse, gør de det nydelsesfulde øjeblik så intenst som muligt. 

Besøg deres hjemmeside her

Apelgren Jordt Coffee

Apelgran Jordt Coffee ligger i Ebeltoft. Deres tilgang er slowroast, hvor fokus ligger på at udtrykke al det gode den enkelte kaffe har at byde på. Hver kaffe bliver nøje gennemgået og der bliver planlagt profil til optimal terroir præsentation.

I kooperativet kan du købe Apelgran Jordts slowroastede kaffe fra Sydamerika og Afrika.

Besøg deres hjemmeside her

Og så alt det andet man står og mangler i hverdagen

– leveret af Coop

Sortimentet i butikken

Kooperativet har et relativt stort hverdagssortiment, som du kan handle ind i butikken. Sortimentet er bygget op på princippet om en prisbevidst variant og en økologisk variant af hver vare, samt den den variant som de handlende selv ønsker.

Varerne bliver leveret af Coop.

Online bestilling fra Coop Mad – DET ARBEJDER VI PÅ

Vi arbejder på at borgerne i Feldballe får mulighed for at vælge imellem 7.500 varer på Coop Mad’s online bestillingsside og få dem leveret i Kooperativet. Det vil foregå på den måde, at man bestiler inden kl. 12 dagen før, og så står varerne klar i butikken i åbningstiden, når man er klar til at hente dem. Ingen bekymringer om at skulle være hjemme, når varerne bliver leveret. Smart, ik? 

Butikkerne i Feldballes nye fællesskab

Kooperativet

Et bæredygtigt madmarked, postbutik, apotekssalg og meget mere. Vi arbejder med lokale leverandører om at udbyde madvarer af høj kvalitet til lokale og turister.

Simons Brød

Brød og boller bagt på surdej og entusiasme for lækker dej og gode råvarer. Som borger i Syddjurs, synes jeg her har manglet let adgang til godt brød i hverdagen.

Kalø Whisky & vin

Specialbutik med whisky, vin, gin, andre spiritusser og vin på hylderne samt netbutik. Butikken importerer alle sine flasker selv.

First

Her kan du købe den helt rigtige forsikring til din fritidsinteresse

Du kan betale med