Ny måde at lave butik på

 

Vi er en ny måde at tænke handel af dagligvarer

Vi bringer lokalsamfundet tættere på de lokale leverandører

Opskriften er simpel: Et stærkt lokalsamfund, et overvældende stort udbud af lokale erhvervsdrivende med fokus på dagligvarer af høj kvalitet, en fysisk butik og en digital platform der binder det hele sammen

 

     

Åbningstider

Mandag  kl. 14-18

Tirsdag     Lukket

Onsdag   kl. 14-18

Torsdag    Lukket

Fredag    kl. 14-18

Lørdag    kl. 08-14

Søndag     Lukket

I butikken sætter vi fokus på de lokale producenter fra Djursland

Mols Organics

Mols Organic ligger i Vrinners på Mols
Mols Organic er ejet af Rømer familien og blev grundlagt i 2014. De har altid troet på økologi og går aldrig på kompromis med kvaliteten. For dem er det vigtigste at tilbyde et ærligt kvalitetsprodukt, skabt af naturlige råvarer og med omtanke for natur og miljø.

Mols Risteri

Mols Risteri ligger ved Femmøller Strand og her specialiseret sig i at købe kaffe fra Sydindien siden 2010. De samarbejder direkte med plantagerne, som de selv har været nede og besøge, og derfor har de et meget tæt samarbejde med plantageejerne. 
De rister selv bønnerne i Femmøller, når vi bestiller bønnerne. Det gør dem helt friske og transporten bæredygtig. 

Helges Grønt

Helges Most & Grønt på Mols ligger 3 km fra butikken. Så bliver det vidst ikke mere lokalt og bæredygtigt!

Alle åbningsdage i kooperativet leverer Helge økologiste varer til butikken af den højeste kvalitet. Desuden kan man også være heldig at Helge har sine øko æg med i dagens levering.

Rydalsgård Økologisk Okseopdræt

På Rydalsgaard producerer de økologisk og smagfuldt kvalitetskød af Angus kødkvæg. De har indrettet vores kvæghold efter dyrenes naturlige adfærd, hvor flokkene året rundt afgræsser gårdens marker og naturområder, og hvor de gives  tid til en langsom og naturlig tilvækst.  Kalvene går sammen med moderen i minimum 8 måneder,  som ungdyr opfedes de med græs og korn fra vores enge ud mod Randers Fjord og når de er klar til slagtning aflives de uden stress på marken.

….. og så alt det andet man står og mangler i hverdagen

Sortimentet i butikken

Er lille hverdagssortiment vil kunne handles ind i butikken, så hverdagsmad kan laves. Sortimentet er bygget op på princippet om en prisbevidst variant og en økologisk variant af hver vare, samt den den variant som de handlende selv ønsker.

Varerne bliver leveret af Coop

Online bestilling fra Coop Mad – KOMMER SNART

I samarbejde med Coop Mad har borgerne i Feldballe mulighed for at vælge imellem 7.500 varer på Coop Mad’s online bestillingsside og få dem leveret i Kooperativet. Bestil inden kl. 12 dagen før, og så står de klar i butikken i åbningstiden, når man er klar til at hente dem. Ingen bekymringer om at skulle være hjemme, når varerne bliver leveret. Smart, ik? 

Butikkerne i Feldballes nye fællesskab

Kooperativet

Et bæredygtigt madmarked, postbutik, apotekssalg og meget mere. Vi arbejder med lokale leverandører om at udbyde madvarer af høj kvalitet til lokale og turister.

Simons Brød

Brød og boller bagt på surdej og entusiasme for lækker dej og gode råvarer. Som borger i Syddjurs, synes jeg her har manglet let adgang til godt brød i hverdagen.

Kalø Whisky & vin

Specialbutik med whisky, vin, gin, andre spiritusser og vin på hylderne samt netbutik. Butikken importerer alle sine flasker selv.

First

Her kan du købe den helt rigtige forsikring til din fritidsinteresse

Du kan betale med